SYSTEM WARNING: 'date_default_timezone_get(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.' in '/usr/share/mantis/www/core.php' line 264

0002943: After upgrade 2.3 to 2.4 , network statistics are not displayed - MantisBT
MantisBT - Endian Firewall
View Issue Details
0002943Endian FirewallGUIpublic2010-05-28 20:082010-07-23 03:52
leso 
peter-endian 
normalminorhave not tried
feedbackreopened 
2.4 
2.42.4 
0002943: After upgrade 2.3 to 2.4 , network statistics are not displayed
After a upgrade of 2.3 to a 2.4 , with efw-upgrade (community version) the old statistics on network traffic graphs aren't displayed. The new graphs (new statistics) are also not appear.

thx
KR
On 2.3 production , graphs was always displayed.
No tags attached.
related to 0002897closed peter-endian Couldn't load target `standard':/lib/iptables/libipt_standard.so: cannot open shared object file: No such file or directory 
has duplicate 0003020closed  Traffic Graphs - Endian Firewall Community version 2.4 
has duplicate 0003200closed  Traffic Graphs not showing 
? libipt_standard.so (3,608) 2010-07-05 06:12
https://bugs.endian.com/file_download.php?file_id=462&type=bug
Issue History
2010-05-28 20:08lesoNew Issue
2010-05-29 00:54ReneeNote Added: 0004298
2010-05-29 08:22baldyNote Added: 0004300
2010-05-29 12:32albaneyNote Added: 0004301
2010-05-29 12:40ReneeNote Added: 0004302
2010-05-29 15:29ReneeNote Edited: 0004302
2010-05-30 08:41lesoNote Added: 0004305
2010-05-30 09:11baldyNote Edited: 0004300
2010-05-31 19:48schraadsNote Added: 0004321
2010-05-31 19:52schraadsNote Added: 0004322
2010-06-02 18:25omriastaNote Added: 0004343
2010-06-02 18:38omriastaNote Edited: 0004343
2010-06-05 05:48schraadsNote Edited: 0004322
2010-06-05 05:50schraadsNote Added: 0004356
2010-06-07 08:22peter-endianStatusnew => confirmed
2010-06-07 13:05peter-endianRelationship addedrelated to 0002897
2010-06-07 14:14peter-endianTarget Version => 2.4
2010-06-07 14:21peter-endianStatusconfirmed => assigned
2010-06-07 14:21peter-endianStatusassigned => new
2010-06-07 14:21peter-endianAssigned To => peter-endian
2010-06-07 14:22peter-endianStatusnew => assigned
2010-06-09 17:56peter-endianNote Added: 0004464
2010-06-09 17:56peter-endianStatusassigned => resolved
2010-06-09 17:56peter-endianFixed in Version => 2.4
2010-06-09 17:56peter-endianResolutionopen => fixed
2010-06-17 20:47AnonymousNote Added: 0004537
2010-06-17 20:47AnonymousStatusresolved => feedback
2010-06-17 20:47AnonymousResolutionfixed => reopened
2010-06-17 20:55bnhansenNote Added: 0004538
2010-06-17 20:55AnonymousNote Edited: 0004537
2010-06-17 20:57AnonymousNote Edited: 0004537
2010-06-17 21:05AnonymousNote Edited: 0004537
2010-06-17 21:47ReneeNote Added: 0004539
2010-06-21 13:34peter-endianRelationship addedhas duplicate 0003020
2010-06-22 08:29AnonymousNote Edited: 0004537
2010-06-30 09:48AnonymousNote Edited: 0004537
2010-07-03 00:43devoremNote Added: 0004580
2010-07-05 06:12lesoNote Added: 0004583
2010-07-05 06:12lesoFile Added: libipt_standard.so
2010-07-05 06:12lesoNote Added: 0004584
2010-07-05 06:26lesoNote Added: 0004585
2010-07-07 21:04AnonymousNote Edited: 0004537
2010-07-23 03:52FungyoNote Added: 0004640
2010-07-27 23:01AnonymousNote Edited: 0004537
2010-08-19 09:54AnonymousNote Deleted: 0004537
2010-10-25 15:01peter-endianRelationship addedhas duplicate 0003200

Notes
(0004298)
Renee   
2010-05-29 00:54   
I can confirm this no network traffic graph is displayed.
(0004300)
baldy   
2010-05-29 08:22   
(edited on: 2010-05-30 09:11)
I have the same problem.

Happens both in Internet Explorer 8 and Firefox 3.6.

(0004301)
albaney   
2010-05-29 12:32   
The same occurs in a new installation. The network graph is not displayed.
(0004302)
Renee   
2010-05-29 12:40   
(edited on: 2010-05-29 15:29)
It could be due with that the firewall.log not exist that the next problem no iptables log write down in /var/log.

I also checked the Proxy diagramms under status the same problem no information available.

(0004305)
leso   
2010-05-30 08:41   
NOTE: With a new installation, it's the same problem.
(0004321)
schraads   
2010-05-31 19:48   
I did a fresh install of 2.4.0 community edition and I am seeing the same thing. System graphs work, but no traffic graphs. I have verified this with IE 8, Firefox 3.6.3, and Google Chrome 5.0.
(0004322)
schraads   
2010-05-31 19:52   
(edited on: 2010-06-05 05:48)
FYI...the real-time network graphs (on the Dashboard) for each interface ARE working on the home page.

(0004343)
omriasta   
2010-06-02 18:25   
(edited on: 2010-06-02 18:38)
Using Chrome 6.0 (dev) on Ubuntu I can't view the real-time network graphs on the dashboard. Using Firefox 3.6.3 the real-time graphs do display on dashboard.
The graphs under Status->Traffic Graphs don't display in both browsers.
Update: Clear Cache solves problem in Chrome. Status Graphs still don't work.

(0004356)
schraads   
2010-06-05 05:50   
I also cleared my cache and I am still not seeing any network traffic graphs. The system graphs are working.
(0004464)
peter-endian   
2010-06-09 17:56   
this happens because ipac-ng did not work anymore with iptables 1.4.0
upgraded both ipac-ng and iptables in order to synchronize the library interface and fixed regexp in makegraphs which reads out data from ipac-ng output, since that output has now capitalized letters and makegraphs regexp was not case insensitive
(0004538)
bnhansen   
2010-06-17 20:55   
I again upgraded my 2.4 version which has been running for a few weeks after seeing that the administrator had performed upgrades. After performing another upgrade today & rebooting, I also still do not display the status network traffic graphs or the status proxy access graphs. Where the graphs should be it states No Information Available.
(0004539)
Renee   
2010-06-17 21:47   
Same problem again I must installed the endian new during a fatal error of me and the graph show nothing althought the endian is over efw-upgrade on the newest stand.On an other Endian 2.4 installation with the same updates it works.
I checked for the file /lib/iptables/libipt_standard.so the file does not exist on both systems.
(0004580)
devorem   
2010-07-03 00:43   
I have this same problem on a new installation. Is there a procedure to edit the code and make this work?
(0004583)
leso   
2010-07-05 06:12   
I copy the libipt_standard.so from a 2.3 to a 2.4 with all upgrades. One reboot later and one day later , I have actually my graph network traffic view...
I predict it just a file missing on package.
(0004584)
leso   
2010-07-05 06:12   
I added file from 2.3 on this topic
(0004585)
leso   
2010-07-05 06:26   
Actually , there is a problem with Live log viewer, the ports are in hexa? :

INPUT:DROP eth1 (eth1) 93.186.25.33: -> 188.62.81.246:00:0c:29:2e:de:89:00:07:cb:c5:b9:2f:08:00-
(0004640)
Fungyo   
2010-07-23 03:52   
copying the attached file into the correct directory has enabled Network graphs for my install.
Install is fully updated too.