SYSTEM WARNING: 'date_default_timezone_get(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.' in '/usr/share/mantis/www/core.php' line 264

0003263: file does not exist - MantisBT
MantisBT - Endian Firewall
View Issue Details
0003263Endian FirewallGUIpublic2010-11-06 15:312010-11-16 14:52
volga629 
simon-endian 
normalminorrandom
assignedopen 
2.4 
 
0003263: file does not exist
[Fri Nov 5 22:57:29 2010] [error] [client] File does not exist: /home/httpd/html/include/jquery-calendar.css
[Sat Nov 6 09:47:06 2010] [error] [client] File does not exist: /home/httpd/html/include/jquery-calendar.css
[Sat Nov 6 09:48:33 2010] [error] [client] File does not exist: /home/httpd/html/include/jquery-calendar.css
[Sat Nov 6 10:54:22 2010] [error] [client] File does not exist: /home/httpd/html/include/jquery-calendar.css
[Sat Nov 6 10:54:35 2010] [error] [client] File does not exist: /home/httpd/html/include/jquery-calendar.css
[Sat Nov 6 10:54:46 2010] [error] [client] File does not exist: /home/httpd/html/include/jquery-calendar.css
[Sat Nov 6 10:54:55 2010] [error] [client] File does not exist: /home/httpd/html/include/jquery-calendar.css
[Sat Nov 6 10:55:25 2010] [error] [client] File does not exist: /home/httpd/html/include/jquery-calendar.css
No tags attached.
png error-calendar.png (43,823) 2010-11-15 16:44
https://bugs.endian.com/file_download.php?file_id=538&type=bug
png
Issue History
2010-11-06 15:31volga629New Issue
2010-11-10 08:01lorenzo-endianNote Added: 0005069
2010-11-10 08:01lorenzo-endianAssigned To => lorenzo-endian
2010-11-10 08:01lorenzo-endianStatusnew => feedback
2010-11-10 08:03lorenzo-endianNote Added: 0005070
2010-11-11 15:54lorenzo-endianNote Added: 0005092
2010-11-11 21:42volga629Note Added: 0005096
2010-11-12 16:05lorenzo-endianNote Added: 0005104
2010-11-12 16:25volga629Note Added: 0005105
2010-11-13 14:21volga629Note Added: 0005109
2010-11-13 14:25volga629Note Edited: 0005109
2010-11-15 16:44lorenzo-endianNote Added: 0005123
2010-11-15 16:44lorenzo-endianStatusfeedback => confirmed
2010-11-15 16:44lorenzo-endianFile Added: error-calendar.png
2010-11-16 14:52lorenzo-endianAssigned Tolorenzo-endian => simon-endian
2010-11-16 14:52lorenzo-endianStatusconfirmed => assigned

Notes
(0005069)
lorenzo-endian   
2010-11-10 08:01   
Hi volga629,

In which situation did you get this problem? Did it appear after moving from 2.4 to 2.4.1?

Thanks in advance!

Lo
(0005070)
lorenzo-endian   
2010-11-10 08:03   
Sorry, looking at the http://bugs.endian.com/view.php?id=3261 [^] ticket I already know that you moved from 2.4 to 2.4.1 :)

My fault...
(0005092)
lorenzo-endian   
2010-11-11 15:54   
Running the last updates this error does not appear. Can you try to do an update of the system?

Thanks in advance!

Lo
(0005096)
volga629   
2010-11-11 21:42   
root@xxxx:~ # efw-upgrade
Loading cache...
Updating cache... ######################################## [100%]

Fetching information for 'efw-community'...
-> //volga629@skillsearch.ca:*@updates.endian.org/stable/.../repomd.xml">http://volga629@skillsearch.ca:*@updates.endian.org/stable/.../repomd.xml [//volga629@skillsearch.ca:*@updates.endian.org/stable/.../repomd.xml" target="_blank">^]
repomd.xml ################################################################################ [ 50%]

Updating cache... ################################################################################ [100%]

Channels have no new packages.
Saving cache...

Loading cache...
Updating cache... ################################################################################ [100%]

Computing transaction...
No interesting upgrades available.
/etc/upgrade/upgrade.d/migration:
---
Found: 0
OK: 0
root@xxxx:~ # smart update
Loading cache...
Updating cache... ################################################################################ [100%]

Fetching information for 'efw-community'...
-> //volga629@skillsearch.ca:*@updates.endian.org/stable/repodata/repomd.xml">http://volga629@skillsearch.ca:*@updates.endian.org/stable/repodata/repomd.xml [//volga629@skillsearch.ca:*@updates.endian.org/stable/repodata/repomd.xml" target="_blank">^]
repomd.xml ################################################################################ [ 50%]

Updating cache... ################################################################################ [100%]

Channels have no new packages.
(0005104)
lorenzo-endian   
2010-11-12 16:05   
Hi volga629,

I am still not able to reproduce this error.

Could you please try to update the system now? this afternoon we have released a lot of updates.

If it is of interest for you, we have also released the ISO which contains these update too; it is available on SourgeForce.net .

Please let me know if the problem still persists.

Thanks in advance

Lo
(0005105)
volga629   
2010-11-12 16:25   
I will give shot this afternoon.
(0005109)
volga629   
2010-11-13 14:21   
(edited on: 2010-11-13 14:25)
I applied updates but error still upper.

[Fri Nov 12 23:57:00 2010] [notice] Apache configured -- resuming normal operations
[Fri Nov 12 23:57:00 2010] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)
[Sat Nov 13 09:05:51 2010] [error] [client ] File does not exist: /home/httpd/html/include/jquery-calendar.css
[Sat Nov 13 09:06:04 2010] [error] [client] File does not exist: /home/httpd/html/include/jquery-calendar.css
[Sat Nov 13 09:06:37 2010] [error] [client] File does not exist: /home/httpd/html/include/jquery-calendar.css
[Sat Nov 13 09:06:40 2010] [error] [client] File does not exist: /home/httpd/html/include/jquery-calendar.css
[Sat Nov 13 09:06:45 2010] [error] [client] File does not exist: /home/httpd/html/include/jquery-calendar.css

(0005123)
lorenzo-endian   
2010-11-15 16:44   
Hi volga629,

I am able to reproduce this error while visiting the pages "Firewall" and "Service" in the "Logs" tab.

Attached, a screenshot from the firewall GUI.

Thanks for reporting this issue!

Lo