SYSTEM WARNING: 'date_default_timezone_get(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.' in '/usr/share/mantis/www/core.php' line 264

0003441: "To" at Logs -> Proxy -> SMTP missing - MantisBT
MantisBT - Endian Firewall
View Issue Details
0003441Endian FirewallGUIpublic2011-01-18 12:112012-05-02 08:39
mgtberlin 
peter-endian 
normalminoralways
confirmedopen 
2.4.1 
 
0003441: "To" at Logs -> Proxy -> SMTP missing
Sender and/or Recipient not displayed in Web GUI.
In maillog the format is "<SOMEEMAIL@DOMAIN.TLD>", so it isn't displayed right in browser. (Brwoser think it's an HTML tag...)

I've inserted

---------------------
  $packet =~ s/\</</g;
  $packet =~ s/\>/>/g;
---------------------

at line 296 (under "my $timestamp = $1; my $packet = $2;")
purple
Issue History
2011-01-18 12:11mgtberlinNew Issue
2011-01-18 12:13mgtberlinNote Added: 0005494
2011-01-21 14:15lorenzo-endianNote Added: 0005517
2011-01-21 14:15lorenzo-endianAssigned To => lorenzo-endian
2011-01-21 14:15lorenzo-endianStatusnew => assigned
2011-01-21 14:15lorenzo-endianStatusassigned => confirmed
2011-02-02 13:45lorenzo-endianCustomer Occurencies => 0
2011-02-02 13:45lorenzo-endianAssigned Tolorenzo-endian => peter-endian
2011-02-02 13:45lorenzo-endianDescription Updated
2012-05-02 08:39luke-endianNote Added: 0007851
2012-05-02 08:39luke-endianTag Attached: purple
2012-05-03 16:33luca-endianNote Edited: 0007851

Notes
(0005494)
mgtberlin   
2011-01-18 12:13   
modified file /home/httpd/cgi-bin/logs_smtp.cgi... =)
(0005517)
lorenzo-endian   
2011-01-21 14:15   
Hi mgtberlin,

I can confirm that you are right and the addresses are not displayed.

Thanks a lot for reporting this bug!

Have a nice day

Lo
(0007851)
luke-endian   
2012-05-02 08:39   
(edited on: 2012-05-03 16:33)
Hi,

i have the same issue on historical logs (logs > proxy > smtp) not on live logs but the solution mentioned above doesn't work for me.

** SOLUTION **

I have solved this problem adding this 2 lines in /home/httpd/cgi-bin/logs_smtp.cgi file:

$packet=~ s/\Q>/&gt\;/sg;
$packet=~ s/\Q</&lt\;/sg;

version is software 2.4