SYSTEM WARNING: 'date_default_timezone_get(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.' in '/usr/share/mantis/www/core.php' line 264

0004256: Uplink address missing from Port Forwarding Rule Editor - MantisBT
MantisBT - Endian Firewall
View Issue Details
0004256Endian FirewallNetwork related (VPN, uplinks)public2012-01-30 20:582012-07-30 09:26
Sota 
 
normalblockalways
confirmedopen 
2.5 
 
0004256: Uplink address missing from Port Forwarding Rule Editor
I have an ADSL uplink that has a single static IP address assigned to it (xx.xx.182.34) which it receives via DHCP when it connects. In addition, I have a block of addresses assigned to the link (xx.xx.52.81 - 52.86). When I try to set a firewall rule for the .182.34 address, it is not listed. Only the block of addresses I have entered manually for the uplink is available. See attached images.
This happens in 2.5 and 2.5.1, but was working OK in 2.4.1.
No tags attached.
png UpLink #1.PNG (10,949) 2012-01-30 20:58
https://bugs.endian.com/file_download.php?file_id=912&type=bug
png

png Uplink #2.PNG (17,649) 2012-01-30 20:59
https://bugs.endian.com/file_download.php?file_id=913&type=bug
png
Issue History
2012-01-30 20:58SotaNew Issue
2012-01-30 20:58SotaFile Added: UpLink #1.PNG
2012-01-30 20:59SotaFile Added: Uplink #2.PNG
2012-01-31 09:46SotaNote Added: 0007672
2012-01-31 10:25christian-endianStatusnew => acknowledged
2012-07-30 09:26lorenzo-endianNote Added: 0007962
2012-07-30 09:26lorenzo-endianStatusacknowledged => confirmed

Notes
(0007672)
Sota   
2012-01-31 09:46   
If I delete the block of addresses, I am only given the option of "all known" addresses and if I add the single address along with the block I get "The RED IP address or network mask "xxx.xxx.60.138/32" is not correct".
(0007962)
lorenzo-endian   
2012-07-30 09:26   
Hi Sota,

thanks for reporting this problem; as ack by Christian, this problem exists.

Best regards

Lo