SYSTEM WARNING: 'date_default_timezone_get(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.' in '/usr/share/mantis/www/core.php' line 264

0002966: admin password set - MantisBT Endian Bugtracker
Endian Issue Tracker





Please see now our new Bugtracker system: JIRA








View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0002966Endian FirewallInstallationpublic2010-06-02 20:022010-06-09 11:38
Reporterwharfratjoe 
Assigned Tora-endian 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
StatusclosedResolutionduplicate 
PlatformOSOS Version
Product Version2.4 
Target VersionFixed in Version 
Summary0002966: admin password set
DescriptionI just did a clean install on a older dell 2400 that i use for dev's. Install went fine with one exception. After setting the password for the web admin account, i was not able to log into the dashboard. So thinking it was a typo, i did a reinstall just in case maybe a package was corrupted, etc. Samething happened even when I copied and pasted the password to set it. I had to run the following command to set the password correctly:

htpasswd /var/efw/auth/users admin

Now I am able to log into the dashboard

(this looks like it is a bug. Anyone else have this problem?)
Additional Informationposted here as well:

http://old.nabble.com/efw-2.4---admin-password-set-bug-td28735805.html [^]
TagsNo tags attached.
Attached Files

- Relationships
duplicate of 0002562confirmed Special Character in Password Change 

-  Notes
(0004369)
ra-endian (administrator)
2010-06-07 07:49

hi

are you password containing characters like %!$

thank you
(0004443)
wharfratjoe (reporter)
2010-06-08 17:47

Yes I was. Can this be fixed so we can use characters containing %!$ to set passwords from the interface?
(0004453)
peter-endian (administrator)
2010-06-09 11:38

it's through and through the entire gui. we will fix that with the rewrite of the gui which is in progress

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2010-06-02 20:02 wharfratjoe New Issue
2010-06-07 07:49 ra-endian Note Added: 0004369
2010-06-07 07:50 ra-endian Assigned To => ra-endian
2010-06-07 07:50 ra-endian Status new => feedback
2010-06-08 17:47 wharfratjoe Note Added: 0004443
2010-06-09 11:37 peter-endian Relationship added duplicate of 0002562
2010-06-09 11:38 peter-endian Note Added: 0004453
2010-06-09 11:38 peter-endian Status feedback => closed
2010-06-09 11:38 peter-endian Resolution open => duplicate

Copyright © 2005-2008 Endian, SRL. All rights reserved.


Copyright © 2000 - 2012 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker