SYSTEM WARNING: 'date_default_timezone_get(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.' in '/usr/share/mantis/www/core.php' line 264

0004225: Client (net2net) does not accept tunnel config via WebGUI - Cannot connect to VPN - MantisBT Endian Bugtracker
Endian Issue Tracker





Please see now our new Bugtracker system: JIRA








View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0004225Endian FirewallOpenVPN Client and Serverpublic2011-12-16 20:302012-04-02 10:24
ReporterMo_Hong 
Assigned Tolorenzo-endian 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
StatusfeedbackResolutionopen 
PlatformOSOS Version
Product Version2.4.1 
Target VersionFixed in Version 
Summary0004225: Client (net2net) does not accept tunnel config via WebGUI - Cannot connect to VPN
DescriptionAfter upgrade from 2.3 to 2.4.1 (via efw-upgrade), tried to config tunnel to configure gw-to-gw VPN to a EFW 2.4.0 OpenVPN Server. After filling all values, and selecting CA, press "save" button, the WebGUI (browser) stays on a connecting to server state and does not save information on the server. The client does not get configure, and server cannot connect to OpenVPN server on the other EFW. Account on OpenVPN server has been created, with same parameters as other EFW's on the network.
Tried removing the tunnel, and creating it again, but the behavior is the same, does not save, does not write configuration to openvpn client.
TagsNo tags attached.
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0007616)
lorenzo-endian (manager)
2012-01-10 11:21

Hi Mo_Hong,

I am not able to reproduce this problem.

Can you try to install another VM 2.4.1 (or, even better, a 2.5, which is now available) and try to use it to connect to the 2.4.0?

For me the problem is something wrong on that particular 2.4.1 machine...

Thanks a lot!

Lo
(0007618)
Mo_Hong (reporter)
2012-01-10 14:56

Hi Lorenzo,
  I tried again to do the configuration, and the problem persists. I'll follow your recommendation on trying a 2.5 EFW to see if we can solve the issue. I'll be posting as soon as we have the lab done.

Thanks!
E.
(0007782)
christian-endian (administrator)
2012-04-02 10:24

Any news on this?

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2011-12-16 20:30 Mo_Hong New Issue
2012-01-10 11:21 lorenzo-endian Note Added: 0007616
2012-01-10 11:21 lorenzo-endian Assigned To => lorenzo-endian
2012-01-10 11:21 lorenzo-endian Status new => feedback
2012-01-10 14:56 Mo_Hong Note Added: 0007618
2012-04-02 10:24 christian-endian Note Added: 0007782

Copyright © 2005-2008 Endian, SRL. All rights reserved.


Copyright © 2000 - 2012 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker